Ratekev Fire

Forum Anime , Manga , Light Novels


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ratekev Fire » Ratekev Role Play » Facebook » OC » Tenebre

Tenebre

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Tenebre la data de Lun Aug 29, 2016 8:44 pm

Nume Personaj:Tenebre
Vârstă: +∞
Sex: Masculin
Istorie: Tenebre este o entitate abstracta care exista inca dinainte de a aparea prima scanteie de lumina insa acesta sa manifestat odata cu toate energiile negative din univers vrand sa raspandeasca cat mai mult haos si sa se distreze pe urma sa, aratand tuturor o urma din intunericul care a fost inainte de lumina. Acesta adora sa se joace cu mintea oponentilor si se distreze in orice sitoatie. Are o atitudine duala si oscileaza de la o personalitate placuta si amuzanta la un psihopat doritor de distrugere. Acesta are o fire fermecatoare desi are o afinitate asupra rolului de Jester pentru ca are o interpretare dubla acesta putand fi placut si terifiant in acelas timp.

Tenebre


Dark Terror:


1.BadAbsorption:
Tenebre poate absorbii sau nega orice fel de efect negativ asupra sa (Otrava,Incetinire,Distrugerea instantanee,Iluzii,Control ect.) cat si orice forma de intuneric. Aceasta passiva nu blocheaza dmg decat daca este o abilitate care ar trebuie sa ii afecteze existenta.
2.Polimorf:
Tenebre este capabil sa isi schimbe forma dupa cum isi doreste.
3.Nightmere:
Tenebre poate creea iluzii iar daca isi doreste poate sa le faca reale.
4.MindeBrake:
Tenebre poate prinde adversarul si il inchide in propria minte luptand la nesfarsit cu cele mai mari temeri ale sale si facand-ul sa retraiasca la nesfarsit cele mai cumplite amintiri ale sale. Fiind o inchisoare fara scapare decat cu ajutor din exterior.
6. ShedowControl:
Tenebre poate controla umbrele si toate fortele intunericului.
7. Necromancer:
Tenebre poate controla si invoca mortii si demoni.
8.JokerOfReality:
Datorita firii sale abstracte realitatea pentru el este o simpla regula usor de incalcat, Tenebre poate manipula realitatea dupa voia sa.
9.WelcomeHome:
Tenebre poate intra singur sau trimite pe cineva intr-o dimensiune controlata independent doar de catre el find cu totul separata de orice alt plan de existenta.
10.Thief:
Tenebre este capabil sa fure o abilitate adversarului sau item si sa le foloseasca la capacitate maxima. Odata ce abilitatea este folosita de Tenebre ce a fost furat nu mai poate fi folosit de catre adversar, efectul dureaza pe tot parcursul luptei.
11.Void:
Tenebre poate invalui orice forma de lumina cu un intuneric abisal, acesta poate acapara lumina si sa o inghita asemeni unei gauri negre.


       
       
       
       

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum